Online nu:
254

LopperOgGenbrug.dk

I dag
Ting paa toppen
Dalsgaard Antik
Butik 'Der var engang'
Fortæl en ven om dette marked Udskriv marked

Lopper og Genbrugsting i Danmark


Guld & Rod Viborg
Guld & Rod Viborg
Adresse
[Vis på kort]
Livøvej 11b
8800 Viborg
Kommune Viborg
Periode 23-06-2016 - 23-06-2017
Type Loppeforretning
Sted og tid Åben hver dag
Hverdage 10 - 18 lør/søn 10 - 15
Kontaktoplysninger
www http://www.guldogrod.dk
eMail viborg@guldogrod.dk
Telefon 86300033

Hos Guld & Rod I Viborg, kan du gå på opdagelse i vores store loppemarked hal hver dag. Vi har åbent samtlige ugens dage, og langt de fleste helligdage. Så der er altid mulighed for at gøre et godt fund.

Selve butikken er på omkring 1400 m², fyld med spændende loppefund. Der er så meget forskelligt til salg at det kun er fantasien der sætter grænser.

Hvis du selv har nogle ting i overskud, du gerne vil have skiftet ud til kontanter i stedet, er Guld & Rod det helt rigtige koncept for dig. Vi er nemlig en form for loppemarked, hvor du kan sælge dine ting uden at du skal stå ved din stand hele dagen lang, i al slags vejr. Det eneste du skal gøre er at leje en loppemarkeds stand hos os, sætte en pris på dine ting og stille dem pænt på din stand. Så klarer vi hele salget for dig og overfører din fortjeneste direkte til din bank konto.

Vi har i butikken over 350 stande vi lejer ud til glade standholdere der elsker loppemarked, retro og vintage. En lille stand koster 150 kr pr uge og en store stand koster 250 kr pr uge.
 
Dín oversigt over Lopper og Genbrugsting i Danmark:  Genbrugsbutik  •  Marskandiser  •  Loppeforretning  •  Gårdbutik  •  Antikvitetshandel  •  Netbutik  •  m.fl.
LopperOgGenbrug.dk - Lopper og genbrugsting i Danmark - service@LopperOgGenbrug.dk